0

Ny blog og lidt livstegn

Posted by LikeBree on 25. november 2010 in Alt og intet |

Hej alle sammen… Hvis der da er nogen tilbage…
Jeg har haft så umådelig travlt med alt muligt andet end at være sund… Har faktisk været umådelig usund siden butikkerne begyndte deres juleguf-udsalg! Helt ærligt!
Her ville man bare fylde kagedåserne op, så de var klar 1. december – og nu er de så halvtomme!
De eneste gode er, at jeg har erstattet de rigtige måltider med slik og småkager – så alt i alt er vægten status quo!
En omgang sygdom den seneste uge har muligvis hjulpet ekstra på vægten, da jeg kun har kunne spise mandariner, knækbrød og varm kakao… Ikke dårlige valg, men meget små måltider pga. vedvarende kvalme og dårlig mave! Lidt træls!

Nå… Men lidt kreativ har jeg haft tid til at være: Tjek min nye blog som handler om mine, mine søstre og min mors geniale kreative ideer… Den er stadig lidt i opstartfasen, så der kommer naturligvis flere sjove og finurlige billeder og ideer – om end, der nok bliver lidt hemmelighedskræmmeri i den kommende måned – tænk hvis nogle af gavemodtagerne kiggede med!!!

Nå! Mandag morgen op på hesten… Selvom det er december, behøver man jo ikke ligne en fed glad julegris!

MySpace Codes

Tags: ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2010-2021 Det er bare sundt All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.3, from BuyNowShop.com.