0

Så gik der tid med det…

Posted by LikeBree on 10. september 2011 in Alt og intet |
da6pp2

Ja. Så forsvandt der et år fra min blog. Jeg har haft travlt med vældig mange ting, deriblandt min anden blog Det er bare sundt. Her kan du følge med i min kamp mod overvægten og læse masser af indlæg om sund mad, motion osv.
Men pludselig fik jeg tid og overskud til igen at blogge om de mere kreative sider af mit liv. I virkeligheden er det nok længslen efter mit nye hobbyrum, på min nye førstesal, i mit gamle byhus som jeg savner helt utroligt. Vi har levet som nomader i snart 3 måneder, med udsigt til endnu én.

Jeg begyndte så småt at blogge om de kreative ideer på den anden blog… Og så kom jeg i tanker om denne her støvede sag…
I’m Back!!!

 

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2010-2019 Det er bare sundt All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.3, from BuyNowShop.com.