0

Sundhedsdetektiv

Posted by LikeBree on 9. januar 2016 in Alt og intet |

At være sin egen sundhedsdetektiv er ikke let.

Nu er det ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke er fan af hverken læger eller medicin, så når jeg får “underlige usammenhængende symptomer”, så forsøger jeg at løse det selv…

Jeg havde sådan småtræls påbegyndende hovedpine i tindingerne tirsdag. Havde ellers været i god gang hele julen, med et minimum af medicin og højt humør, og pludselig når man skal i gang med genoptræning efter ferien, så virker kroppen ikke… (man får næsten lyst til at give sig selv en psykisk diagnose… hvis det ikke var fordi, man selv kunne mærke trætheden og trykket i tindingerne)

En lur og et varmt bad, og jeg fik hanket op i mig selv. Faktisk hjalp træningen på trætheden, men ikke på hovedpinen…

Onsdag fortsatte trætheden og hovedpinen, og jeg tænkte varmtvandsbassinet ville hjælpe… Vi smuttede i Slotssøbadet, så pigerne kunne øve sig på deres svømning… Det er jo længe siden pga. de mange julearrangementer. Desværre hjalp det ikke og onsdag aften foregik på sofaen.

Torsdag morgen fortsatte det i samme dur og jeg overvejede at ringe til lægen, men efter en lur kravlede jeg alligevel til genoptræning. Igen fik jeg ekstra energi af træningen og troede, dagen ville vende.

Men så kom der et seriøst smæld i højre tinding samtidig med krampe i højre lår midt i en lår-curl! Jeg sprang ud af maskinen og det sortnede for mine øjne og susede for øjnene, var helt rundt på gulvet og fik lyst til at sende frokosten retur! Jeg blev sat på en briks, drak lidt vand og spiste lidt af min Raw Bar… det var sikkert bare lavt blodsukker.

Jeg gik lidt svimmel ud af træningssalen og tænkte, jeg bare skulle hjem og ligge lidt… Men ude i garderoben sortnede det igen og jeg måtte lægge mig et kvarter med dundrende hovedpine og lukkede øjne, da lyset i dén grad generede mig! Jeg skyndte mig hjem, og lagde mig på sofaen.

Fredag morgen fortsatte hovedpinen, da pigerne oveni valgte at stå op med glædesskrig “mor, mor, det er sne!” kl. 4.30!!! var dagens tema ligesom lagt: Sovetid på sofaen! Trætheden ville ingen ende tage… Jeg livede lidt op, da børnene kom hjem fra skole og tænkte, det nok bare var almindelig vintersnue.

Nu sidder jeg her, lørdag morgen, med dundrende hovedpine, brændende næse og øjne, der løber i vand og tænker: Hvorfor kontaktede jeg ikke bare lægen?! Nu er det aleneweekend med ungerne… forbandede dumstædighed!

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2010-2021 Det er bare sundt All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.3, from BuyNowShop.com.