0

Madital

Posted by LikeBree on 27. april 2010 in Alt og intet |

Så er jeg på’en igen.
Man må jo ikke gå på en decideret slankekur, når man ammer, men når ungen nærmer sig 9 måneder og moderen er steget knap 2 kg siden jul, må det være på tide at hanke op i sig selv – eller komme af med et par hanke?!

Fik fjernet stingene i dag. Min ankel ser rigtig fin ud, men den er fortsat hævet. Så tilbage på sofaen og op med benet – til stor frustration for mig selv mest!

Har I set skoven? Kørte igennem i dag, da jeg skulle hente fiskefileter med hjem til frokost. Den er jo smuk og helt lysegrøn. Ronja har længe efterspurgt en skovtur… Det er måske ved at være på tide?

Siden vi havde fynske håndværkere til at støbe køkkengulv, har far brugt udtrykket “at støve sokkel” (på klingende fyynsk, se’følig) om en lidt anden, mere daglig opgave! Her til morgen berigede han os igen med sin information herom, hvortil Ronja svarede, at hun også gerne ville med far ud og støve sokkel!

Milika siger “Ouuuu”, når hun taber noget eller falder. Og “Da Da Dy” (Dejlig Dejlig Dyne), når hun skal sove, og til andre glæder i hendes liv.

Handlede i ZikZakZebra i lørdags. Pakken er lige kommet ind ad døren… Yah, Serendipity!

 

Tags:, ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2010-2021 Det er bare sundt All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.3, from BuyNowShop.com.