2

Når skruen strammes

Posted by LikeBree on 4. september 2013 in Alt og intet |

Egentlig har det jo altid været både min og Herrens bagtanke, at leve med naturen og af naturen. Men ofte skal der lidt kraftigere midler i brug, før man plukker hyldebær fra de offentlige arealer mellem hjem og børnehave, kører i skoven med det formål at plukke hyben og finde svampe og finder weekendture til den nærmeste strand, hvor der vokser havtorn.

Den drastiske metode vi har valgt herhjemme er, kommunekassen har klemt vores økonomi så stramt, at vi nu må finde de gratis glæder, for at få råd til luksusvarer som marmelade, saft og dessert til vores børn.

Men som sagt. Intet er så galt, at det ikke er godt for noget. Så vi har fået vores penge til at strække længere ved at finde et pluk-selv-sted med frugt. Ved at købe æg og grøntsager direkte fra gårdbutikkerne. Og en masse ture ud i naturen for at gøre brug af alle de gratis glæder.

Lige nu skal jeg ud og lave Mascarpone. Mascarpone er en italiensk friskost, der bl.a. bruges i desserten Tiramisu. Og det må i særdeleshed være en vare, der bliver sparet væk i et skrabet budget, med en kilopris på hele 88kr. Men når fløden nu er på tilbud til 28kr./liter, så bliver det hele lige pludselig meget billigere, kilopris 48kr.

Husk at starte processen et par døgn før, du skal bruge den.

Ingredienser:

  • 1 liter fløde
  • 2 spsk. citronsaft

Jeg har brugt fremgangsmåden fra Max fra Kvalimad:

Hvis du synes Max’s videoer er gode, så støt hans site, ved at donere lidt penge til vedligehold.
Dette indlæg er ikke sponsoreret.

Tags:, , ,

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2010-2021 Det er bare sundt All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.3, from BuyNowShop.com.