0

Nu… med 2 skolebørn…

Posted by LikeBree on 3. marts 2015 in Alt og intet |

“Åh, nyd det, mens hun er lille, hun vokser hurtigt op”, sagde DE alle sammen, da Størstemusen blev født.

Og det eneste, jeg kunne tænke var “Slap af! Hun flytter jo ikke hjemmefra i morgen!”

Fra Størstemusen blev født til Mindstetrolden meldte sin ankomst på en tissepen gik der nøjagtigt 389 dage. Lad mig sige det så pænt, jeg kan: Det var absolut ikke planlagt!

Jeg havde nået at nyde min krop uden de værste bækkenløsningssmerter i bare 4 måneder, da de returnerede i fuld flor, hvilket åbenbart betød “Du er nu 10 uger henne!”

Da Herren og jeg ikke ligefrem styrtede jublende rundt om os selv af glæde over endnu et blebarn og endnu en vanskelig graviditet, måtte DE jo finde på noget nyt at sige: “De får bare SÅ meget glæde af hinanden!”

Min bare!!! Når man står med 2 blebørn på samme tid, kæmpe underskud på søvnkontoen, mindst 10 kilo efterfødselsvægt, ulidelige smerter og en mand, der er rædselsslagen for at komme til skade, fordi han ikke kan overskue, hvordan vi skal klare hverdagen med TO handikappede forældre, så hjælper sætningen “De får bare SÅ meget glæde af hinanden!” VIRKELIG meget!!!

NOT!

At DE så fik ret…

Jeg har aldrig rigtig fundet mig til rette i den der “forprogrammerede” Moderrolle, jeg kan sagtens

  • se gysere og thrillere, der omhandler døde børn
  • se sørgelige film uden at tude (undtaget fra listen er Kongens død i Løvernes Konge og I am Sam med Sean Penn)
  • sidde i de vildeste rutchebaner (hvis det ikke lige var for bækkenet og ryggen)
  • lade mine børn bruge både urteknive, sakse og skruetrækkere
  • lade mine børn stå på skøjter
  • lade mine børn være alene hjemme 5 min., mens jeg henter mælk i Fakta
  • lade mine børn gå 200 m alene hjem fra skolen gennem gågaden i 1. klasse

Men nu er der så sket det, at Mindstetrolden er blevet en Mellemtrold, der er startet i skole…

DSC_2026
Ej men SE hende lige… Hun er SÅÅÅÅÅ lille!

Se, så ville en “normal hormonel anlagt mor” sikkert begynde at tænke i nye babyer… Det er jeg heldigvis ovre, et par uplanlagte graviditeter og en evig bækkenløsning, så er man kureret for babyboom 😉

20150302_090855

Pædagogerne i Spirerne sagde, at vi forældre kunne gå ind ved siden af og drikke kaffe. De skulle nok hente os, hvis børnene blev kede af det. Mindstetrolden kiggede på mig “Går du ikke snart?” – okay okay, så er hun klar…

DSC_2023
MEN HUN ER SÅ LILLE!!!!

disney-people-grow-up1

Tags:,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2010-2021 Det er bare sundt All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.3, from BuyNowShop.com.