0

Selfiestang på påskeferie

Posted by LikeBree on 5. april 2016 in Alt og intet |

Jeg er blevet kontaktet af Simon fra OnkelBillig.
1-selfie-stang

Jeg har testet selfie-stangen. En sjov gadget, der er nem at folde sammen og have med selv i dametasken. Stangen kan bliver næsten 80 cm lang og har bevægelig holder. Ikke et nødvendigt udstyr, men sjovt hvis du er selfietypen, der tager billeder af dig selv og venner/familie foran diverse feriebegivenheder og monumenter.

Jeg er ikke…

Faktisk er jeg super dårlig til overhovedet at få kameraet op af tasken…

Påskeferien kan du læse om HER og den umulige bagedag HER.

1-20160322_122806-001

Jeg tog ovenstående billede med min LG G2 via selfiestangen i Glyptotekets kælder. Selfiestangen virker upåklageligt med LG’eren.

Holderen kan lige akkurat holde bredden på en LG G2, hvilket er 7,1 cm. Du vil muligvis få problemer med at sætte telefonen i holderen, hvis du har en bredere telefon som Microsoft Lumia 950 XL eller iPhone 6s Plus. Desuden skal man lige lirke lidt frem og tilbage, så holderen ikke dækker enten for linsen eller trykker på én af knapperne.

Du sætter det lille AUX i det dertil indrettede hul på mobilen og klikker mobilen fast i holderen. Herrens Sony Experia Z1 Compact kan ikke fjernstyres med selfiestangen. Selfiestangens knap er forbundet til Z1’erens zoomfunktion, men vi kunne ikke få den til at tage et billede. Størstemusens Huawei Y3 registrerer ikke engang selfiestangen, derfor må jeg konstatere, selfiestangen virker ikke til alle telefoner.

Det var sjovt at prøve. Ungerne har moret sig med stangen og Herren har haft himmelvendte øjne indtil flere gange – selvom han synes, den alligevel var lidt sjov.

Vi har i hvert fald haft mange grin over situationer a la Mens vi presser citronen.

Sjovt, men ikke nødvendigt stykke legetøj. Ellers kan du jo altid se, om du kan finde flere måder at bruge din Selfiestick!

Tags:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2010-2021 Det er bare sundt All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.3, from BuyNowShop.com.