3

Wohoo… Ny cykel!

Posted by LikeBree on 18. maj 2010 in Alt og intet |
Så købte mor lige en ny cykel…
Lidt forhistorie: For 4-5 dage siden sad jeg og surfede lidt på nettet, da jeg faldt over et fantastisk tilbud fra THansen. De havde et restlager af cykler, og denne ene damecykel var med både skivebremser, aluminiumsstel og indvendige gear og så næsten halv pris! Der er oven i købet 20 års garanti på stelbrud!
Nå, tirsdag: Altså, jeg skulle egentlig bare i BabySam og hente et nyt beslag til cykelstolen. Det gamle blev jo stjålet med Herrens cykel, men nu har han erhvervet sig en ny, og både han & Størstemusen glæder sig ustyrligt til en ny tur!
Så ville skæbnen, at THansen netop lå lige ved siden af…Gik ind og kiggede mig omkring, men den var der ikke. Jeg spurgte ekspedienten, og hun måtte beklage at det altså var den anden THansen i Kolding, der havde den hjemme, men hun ville gerne guide mig derhen. Først ville jeg dog gerne høre/prøve, om cyklen i det hele taget var værd at køre efter. Hun fandt en nyere model i en anden farve. Den passede perfekt!

Mindstetrolden måtte finde sig i endnu en køretur, og så fik hun lidt mad. Kom ind i butikken. “Hvad kan jeg hjælpe med?”, spurgte den rare unge mand. “Den der!”, sagde jeg og pegede på udstillingscyklen. Fik smidt Mindstetrolden med autostol på passagersædet, lagt bagsædet ned og bakset cykel samt Størstemusen autostol ind bagi.

Jeg har få’t en cykel… jeg har få’t en cykel… jeg har få’t en cykel…

 

Tags:

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Copyright © 2010-2021 Det er bare sundt All rights reserved.
This site is using the Multi Child-Theme, v2.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.3, from BuyNowShop.com.